Για εμάς

Τα διαμερίσματα και studios Climbing house – Στέφανος Γερακιός είναι το ιδανικό μέρος για αυτούς που θέλουν να ζήσουν την πραγματική Καλυμνιακή εμπειρία. Είμαστε μια οικογενιακή επιχείρηση σε λειτουργία όλο τον χρόνο, χειμώνα και καλοκαίρι. Βρισκόμαστε στην περιοχή Καντούνι, κοντά στον Πάνορμο, περίπου 200 μ. από την θάλασσα, μέσα σε έναν πανέμορφο κήπο.

Στην γειτονία μας

Στην γειτονιά μας θα βρείτε εστιατόρια, το μεγαλύτερο super market του νησιού, στάση λεωφορείου, καφετέριες και bar! Το κεντρικό λιμάνι του νησιού απέχει μόλις 6 χμ. Η μεγαλύτερη απόσταση στο νησί είναι περίπου 14 χμ (10 λεπτά με scooter ή αυτοκίνητο).

Στο πνεύμα της φιλοξενίας

Πάντα βάζουμε τα δυνατά μας για να εξυπηρετούμε τους φιλοξενούμενους μας! Μια φορά την εβδομάδα σας προσφέρουμε ένα δείπνο δωρεάν! Κάθε εβδομάδα οργανώνουμε ένα BBQ ανοιχτό για όλους, δίπλα στην πισίνα μας, με παραδοσιακά φαγητά και μεζέδες.

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

Τα διαμερίσματα μας είναι στην ιδανική τοποθεσία για τους αναρριχητές. Βρισκόμαστε πολύ κοντά τους τομείς Monastery, Austrians, Dodoni, Symblegades Petres και Saint Fotis, και 5 με 10 λεπτά διαδρομή (με scooter) από άλλα σημεία αναρριχητικού ενδιαφέροντος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΑΣ

Επιπλέον, για την διευκόλυνση σας, σας διαθέτουμε δωρεάν αυτοκίνητο για την μεταφορά σας από και προς το κεντρικό λιμάνι της Καλύμνου, για την άφιξη και την αναχώρηση σας. Επίσης ενοικιάζουμε μοτοποδήλατα και αυτοκίνητα σε πολύ λογικές τιμές !

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Διατηρούμε έναν οδηγό αναρρίχησης, με τις τελευταίες διαδρομές στο νησί, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμό. Πολλοί αναρριχητές μας αναφέρουν σας σημείο συνάντησης.

Ο Ελληνικός τρόπος

Στο climbing house θέλουμε να κάνουμε τους επισκέπτες μας να νιώθουν άνετα. Σας προσφαίρουμε φιλοξενία, σαν τρόπο ζωής, όπως χαρακτηρίζεται από την γενεοδωρία και την ευγένια που δείχνουμε σε όσους βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.

Ενοικίαση αυτοκινήτου και μοτοποδηλάτου

Επίσης ενοικιάζουμε αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα στις καλύτερες τιμές που θα βρείτε στο νησί. Επισκεφθήτε μας στα γραφεία μας, στον Πάνορμο και στο Μασούρι, και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.